Modern klassiker i Centrala Frösunda!

Klassiskt tegelhus - Kontor av högsta klass.

Beskrivning

Med bästa skyltläge och kommunikationsläge finner ni denna fantastiska pärla i Centrala Frösunda. Vi formar ytan efter era behov och önskemål. Produktionstid ca 6 månader efter kontraktssignering. Våningsplanet är 1414 kvm. Delning av ytan är gjord till 890 kvm och ytan kan minskas eller ökas enligt överenskommelse. Kontoret är ljust och luftigt tack vare ett rikligt ljusinsläpp via ett vackert atrium. Vill ni göra ert varumärke ännu mer känt skyltläget mot E4 är ett av Sveriges bästa.

Kommunikationer

Ett av Stockholms bästa kommunikationsläge. 500 m till Solna station. Det är 7 minuter från T-centralen, 4 minuter från Odenplan. Bussar i närheten. Med bil ligger det intill E4:an och mycket nära till E18. Det finns dessutom gott om cykelbanor i alla riktningar. Bra access till Arlanda via pendeltåg och flygbussar.

Service

I fastighetens entréplan finns gemensamt konferensrum och lounge. I närheten finns ett stort antal butiker, restauranger, mataffär, gym, apotek och bank. 6-7 minuter till Westfield Mall of Scandinavia med ett överflöd av butiker, restauranger och nöjen.

Parkering

Garage går att hyra för 1950 kr/plats/månad

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Omgivning

Sveriges snabbast växande område för företag och organisationer. Centrala Frösunda ligger i det som med rätta anses vara Stockholms andra city. Här arbetar idag nästan 40 000 personer. Kontoret är självklart modernt och kontorsläget är av innerstadskaraktär här får du mer av den känslan än någon annanstans utanför tullarna.