Modernt kontor med separat utrymme för labbverksamhet

Modern kontorslokal med labb i en fastighet som erbjuder allt för ditt företag!

Beskrivning

Fräscht kontor med utrymme för labb i en fastighet som erbjuder allt och lite till för ditt företag! Dessutom möjlighet till Receptionstjänster, gym med gymnastikhall, konferensrum, hörsal, cykelparkering/verkstad, miljörum, loungeytor och inte minst den omåttligt populära restaurangen P! Gångavstånd till Solna station och pendeltåget som tar dig till Odenplan på endast 4 minuter och T-centralen på 7 minuter.

Kommunikationer

Buss 57, 513, 515, 526, 561. Närhet till Solna Station där pendeltåg, tvärbana och fler bussar går ifrån.

Service

Reception , Restaurang & Café i fastigheten

Parkering

Garage finns i fastigheten och hyrs ut via CorePark

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Fastigheten

Brahelund 2, också känd som Solna Port, byggdes 2001-2002 av Skanska och var företagets huvudkontor fram till 2013/2014. Fastigheten är en modern kontorsfastighet med service i form av gym, reception, konferensytor samt restaurang, och i fastighetens nedre våningar finns ett rymligt parkeringshus. En genomtänkt konstruktion gör att fastigheten kan erbjuda ett brett spann av uthyrningsbara ytor. Fasaderna erbjuder ett attraktivt skyltläge mot motorväg E4. Solna Port har ett attraktivt läge i det populära och expansiva området Frösunda i Solna. Fastigheten har omedelbar anslutning till väg E4 och området erbjuder kommunal trafik som knyter området med det övriga Stockholmsområdet.

Omgivning

Ca 1500 m till shoppingcentret Mall of Scandinavia med stort utbud av shopping, restauranger och annan service och ca 500 m till Hagaparken, som är en del av den kungliga nationalstadsparken.