Fastpartner stödjer

 

 

Fastpartner har i flera års tid haft ett framgångsrikt samarbete med Fryshuset. Vårt bidrag till Fryshuset gör det möjligt för Fryshuset att hålla öppen verksamhet på skolloven. Vi bidrar därmed till att erbjuda ungdomar 10-20 år en meningsfull fritid. Denna verksamhet på Fryshuset heter Lovely Days och ger ungdomar en trygg och utvecklande plats att vara på, i enlighet med de grundläggande behoven av sammanhang och mening. Fryshusets vision är ” Vi gör det möjligt för unga att lyckas genom sina passioner förändra världen”.  Läs intervju med Fryshusets VD Johan Oljeqvist.

Fastpartner stöttar även Tensta Konsthall och vårt bidrag till dem gör det möjligt för även dem att hålla öppet på skolloven. Då det för många ungdomar är då de behovs som mest.

Fastpartner är officiell partner till ”Ett bättre Gävle” som Gefle IF Fotboll driver och vi har dessutom en plats i styrgruppen för Ett bättre Gävle.

Utöver detta så har Fastpartner har även valt att stödja ett antal beundransvärda organisationer som arbetar för att skapa ett bättre samhälle. Vi engagerar oss också lokalt i ett flertal projekt som nattfotboll för ungdomar, konstprojekt i de områden vi verkar, gratis simskola och skridskoskola i valda områden.

Trygghet, god utbildning och ett ekonomiskt skyddsnät är grunden för att alla i samhället ska utveckla sin fulla potential och kunna eftersträva sina drömmar.

Varje sommar anställer Fastpartner sommarjobbare lokalt där vi verkar i syfte att hjälpa unga ut i arbetslivet. 2019 anställde vi ett 10-tal sommarjobbare och 2020 ett 20-tal sommarjobbare.

Vi erbjuder även praktik i den mån vi kan.

Tillsammans med dessa organisationer bygger vi ett starkt samhälle.

En bättre jul – Maskrosbarn
Säkra Varje Unge
Partner Badge MatchOffice Sverige