Sommarjobb

Varje sommar anställer Fastpartner sommarjobbare lokalt där vi verkar i syfte att hjälpa dem ut i yrkeslivet.

När du sommarjobbar hos oss är du del av ett mindre team av andra unga människor. Din arbetsplats är kvarter, gårdar och hus där människor arbetar,  lever och bor. Under sommaren sköter du om och ser till att områdena är fina och trivsamma. Låter det kul? Då kanske det här bli ditt första jobb.

Vad gör en sommarjobbare?

När du sommarjobbar hos oss på Fastpartner så söker du jobb som sommarjobbare och då arbetar du fastighetsskötsel och med att göra fint vid våra fastigheter. Arbetsuppgifterna kan till exempel vara att rensa rabatter, klippa buskar, måla, städa källarförråd och teknikrum. Genom ditt engagemang och arbete ser du till att de verkar i våra fastigheter trivs hos oss. Kolla in vårt instagramkonto för att se mer om våra fastigheter.

Vem kan söka sommarjobben?

Sommarjobben kan sökas av dig som är över 16 år. Genom sommarjobbet får du möjlighet att växa, ta ansvar och få nya kontakter både inom arbetslivet och privat. För många blir arbetskamraterna också nya kompisar. Vi vill främja unga att komma ut i arbetlivet, det är en del av vårt sociala hållbarhetsarbete. Läs gärna mer om vårt arbete med social hållbarhet på sidan Hållbarhet och hur vi jobbar med Agenda 2030och delmål 8:6 – Främja ungas anställning, praktik och utbildning.

När kan jag söka sommarjobb?

Håll utkik på vår hemsida under Lediga jobb. Där annonserar vi när det är dags att ansöka. Välkommen med din ansökan!