Öppen kontorslokal i hjärtat av Centrala Frösunda

Drömlokalen i Centrala Frösunda!

Beskrivning

Ert nya drömkontor i hjärtat av Centrala Frösunda Gustav III:s Boulevard 32 är en modern, effektiv och hållbar kontorsbyggnad, där människan är i första rummet. Ett levande och kittlande entréplan, en attraktiv konferensdel och också allt annat som behövs för att nå hela vägen. Centrala Frösunda är urbant med en vinnande lokal tvist. Mixen av företag, boende och service ger den levande och trygga miljö som människor uppskattar mest. Och i Hagaparken finns en grön oas som bidrar till välmående. Här kommer medarbetartrivsel nästan som en garanti!

Kommunikationer

Kontoret ligger i ett utmärkt kommunikationsläge. Det är ett attraktivt enbytesläge, 7 min från T-Centralen, 4 min från Odenplan. 650 m från Solna station. Och 10-50 m till ett flertal busslinjer. Oslagbart billäge. Smidigt att nå Arlanda med pendeltåg, bil/taxi eller direktbussar. Och inte minst viktigt Cykelvänligt.

Service

I huset finns restaurang och café av K-märkt Centrala Frösunda, MGL Sushi, Nordic Wellness fullt utrustat gym med klasser (1 100 kvm). Centrala Frösunda Konferens och möten, reception, Co-working, lounge, omklädningsrum, cykelrum och takterrass. I närheten finns ett stort antal butiker, restauranger, mataffär, gym, apotek och bank. 6-7 minuter till Westfield Mall of Scandinavia med ett överflöd av butiker, restauranger och nöjen.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Fastigheten

ÖPPET OCH LJUST Här får ni ett kontor på sammanlagt 182 kvm. Planlösningen är mestadels öppen och det finns fönster runtom kontoret. Ert nya kontor ligger i en modern, effektiv och hållbar kontorsbyggnad, där människan är i första rummet. Här kommer medarbetartrivsel nästan som en garanti! Vi planerar att certifiera enligt WELL Core Gold (2024). En certifiering som visar att ni genom att välja att ha ert kontor här tar ett steg för att era medarbetare ska må bra och få en bättre hälsa. Byggnaden får ett nytt exteriört uttryck med tydligt annonserad entré och ett omfattande utbud av gemensamma funktioner. Kontorsstandarden motsvarar nyproduktion. Det tackar både hyresgäster och klimatet för. Ni får en toppmodern miljö och klimatet slipper den belastning som nyproducerade hus alltid leder till. Fastigheten är idag klassad Miljöbyggnad Silver och vi håller på att certifiera enligt BREEAM Very Good (klart 2024). Självklart är det grönt hyresavtal som gäller. Vi har solceller på huset och ett effektivt styrsystem för både el, värme och kyla. Det är både miljömässigt och kostnadsmässigt smart

Omgivning

Sveriges snabbast växande område för företag och organisationer. Centrala Frösunda ligger i det som med rätta anses vara Stockholms andra city. Här arbetar idag nästan 40 000 personer. Kontoret är självklart modernt och kontorsläget är av innerstadskaraktär här får du mer av den känslan än någon annanstans utanför tullarna.