Modernt kontor med puls i Solna!

Lokalen som har allt ni behöver och mycket därtill!

Beskrivning

Modern Kontorslokal i fastigheten med puls, härlig atmosfär och service utöver det vanliga - Solna Port i Haga Norra! Lokalen kan snabbt tillträdas efter lättare anpassning, byte av matta, målning och nytt kök etc. I fastigheten finns omåttligt populära Restaurang P, gym, idrottshall, reception, konferensrum och hörsal, loungeytor, cykelgarage, omklädningsrum, garageplatser med eller utan laddning. Ett flertal restauranger och servicebutiker av olika slag alldeles utanför entrén och även Mall of Scandinavia inom gångavstånd. Solna Port är dessutom en hållbar byggnad, certifierad enligt BREEAM Very Good. Och kontorsläget är av innerstadskaraktär med närhet till gröna sköna Hagaparken för lunch löpning eller promenad. Skyltläge mot E4.

Kommunikationer

Buss 57, 513, 515, 526, 561. Närhet till Solna Station där pendeltåg, tvärbana och fler bussar går ifrån.

Parkering

Garageplatser finns i fastigheten och hyrs direkt av Corepark

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastigheten

Brahelund 2, också känd som Solna Port, byggdes 2001-2002 av Skanska och var företagets huvudkontor fram till 2013/2014. Fastigheten är en modern kontorsfastighet med service i form av gym, reception, konferensytor samt restaurang, och i fastighetens nedre våningar finns ett rymligt parkeringshus. En genomtänkt konstruktion gör att fastigheten kan erbjuda ett brett spann av uthyrningsbara ytor. Fasaderna erbjuder ett attraktivt skyltläge mot motorväg E4. Solna Port har ett attraktivt läge i det populära och expansiva området Frösunda i Solna. Fastigheten har omedelbar anslutning till väg E4 och området erbjuder kommunal trafik som knyter området med det övriga Stockholmsområdet.

Omgivning

Sveriges snabbast växande område för företag och organisationer. Solna Port i Haga Norra ligger i det som med rätta anses vara Stockholms andra city. Här arbetar idag nästan 40 000 personer. Kollektivtrafiken är ypperlig, bara 7 minuter med pendeltåg från T-centralen och 4 minuter från Odenplan. Servicen ligger på hög internationell nivå tack vare Westfield Mall of Scandinavia. Kontoren är självklart moderna och kontorsläget är av innerstadskaraktär.