Modern klassiker i Centrala Frösunda!

Klassiskt tegelhus - Kontor av högsta klass.

Beskrivning

Med bästa skyltläge och kommunikationsläge finner ni denna fantastiska pärla i Centrala Frösunda. Vi formar ytan efter era behov och önskemål. Produktionstid ca 6 månader efter kontraktssignering. Våningsplanet är 1414 kvm. Del av lokalytan är helt nyrenoverad (ca 524 kvm, se bilder). Eventuell delning av ytan kan diskuteras. Kontoret är ljust och luftigt tack vare ett rikligt ljusinsläpp via ett vackert atrium. Vill ni göra ert varumärke ännu mer känt skyltläget mot E4 är ett av Sveriges bästa. Varmt välkomna till oss i Centrala Frösunda!

Kommunikationer

Ett av Stockholms bästa kommunikationsläge. 500 m till Solna station. Det är 7 minuter från T-centralen, 4 minuter från Odenplan. Bussar i närheten. Med bil ligger det intill E4:an och mycket nära till E18. Det finns dessutom gott om cykelbanor i alla riktningar. Bra access till Arlanda via pendeltåg och flygbussar.

Service

I fastighetens entréplan finns gemensamt konferensrum och lounge. I närheten finns ett stort antal butiker, restauranger, mataffär, gym, apotek och bank. 6-7 minuter till Westfield Mall of Scandinavia med ett överflöd av butiker, restauranger och nöjen.

Parkering

Garageplats. Går att hyra för 1 900 kr/mån.

Tillträdesdatum

Diskuteras

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Omgivning

Sveriges snabbast växande område för företag och organisationer. Centrala Frösunda ligger i det som med rätta anses vara Stockholms andra city. Här arbetar idag nästan 40 000 personer. Kontoret är självklart modernt och kontorsläget är av innerstadskaraktär – här får du mer av den känslan än någon annanstans utanför tullarna.