Moderna, effektiva, och miljövänliga lokaler i Arlandastad.

En lokal med enastående möjligheter att anpassa efter just era behov och önskemål.

Beskrivning

Ett stenkest från Arlanda och utgångspunkten till resten av världen, Med de goda kommunikationer som finns, samt det strategiska läget mellan Stockholm och Uppsala, finns nu möjligheten att utveckla verksamheter i en stark regional kärna för företagande. Här kommer vi bygga i samråd med våra framtida hyresgäster moderna lokaler som lämpar sig för kontor, lager, industri eller bilhandel. Vill du etablera dig här och utveckla de nya fastigheter tillsammans med oss? Välkommen att kontakta oss med dina frågor!

Kommunikationer

Kommunikationerna i området är goda. Märsta station nås med buss på en sträcka om cirka 2 km, motsvarande restid om 6 minuter. Från stationen avgår både regionaltåg och pendeltåg till Stockholm och Uppsala.

Service

I området finns det gott om yrkesbutiker , bilservice och lättare industrier, och restaranger, samt ytterligare service i närliggande Märsta centrum.

Parkering

Ja

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Fastigheten

Tomten ligger i korsningen Industrigatan/Elkraftsgatan.

Omgivning

Brista industriområde är en del av den framväxande Arlandastaden. Det är ett väletablerat verksamhetsområde mellan Märsta och E4 med handel, industri, trafikantservice, hantverkslokaler och logistik. Söder om Brista utvecklas Scandinavian XPO -mess-,event-och mötesplats för upp till 8 500 personer.