Moderna, effektiva, och miljövänliga lokaler i Arlandastad.

En lokal med enastående möjligheter att anpassa efter just era behov och önskemål.

Beskrivning

Ett stenkest från Arlanda och utgångspunkten till resten av världen, Med de goda kommunikationer som finns, samt det strategiska läget mellan Stockholm och Uppsala, finns nu möjligheten att utveckla verksamheter i en stark regional kärna för företagande. Här kommer vi bygga i samråd med våra framtida hyresgäster moderna lokaler som lämpar sig för kontor, lager, industri eller bilhandel. Vill du etablera dig här och utveckla de nya fastigheter tillsammans med oss? Välkommen att kontakta oss med dina frågor!

Kommunikationer

Kommunikationerna i området är goda. Märsta station nås med buss på en sträcka om cirka 2 km, motsvarande restid om 6 minuter. Från stationen avgår både regionaltåg och pendeltåg till Stockholm och Uppsala.

Service

I området finns det gott om yrkesbutiker , bilservice och lättare industrier, och restaranger, samt ytterligare service i närliggande Märsta centrum.

Parkering

Ja

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastigheten

Tomten ligger i korsningen Industrigatan/Elkraftsgatan.

Omgivning

Brista industriområde är en del av den framväxande Arlandastaden. Det är ett väletablerat verksamhetsområde mellan Märsta och E4 med handel, industri, trafikantservice, hantverkslokaler och logistik. Söder om Brista utvecklas Scandinavian XPO -mess-,event-och mötesplats för upp till 8 500 personer.