Egen byggnad om ca 1000 m2

Egen byggnad om ca 1000m2

Beskrivning

Helt egen byggnad om ca 1000m2. Vi renoverar och anpassar efter era behov. Byggnaden är lämplig som lager och lätt industri/tillverkning.

Kommunikationer

Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten, som ligger endast någon minut från E4-avfarten Arlandastad/Märsta. Med bil tar det ca 12 minuter till Upplands Väsby, 20 minuter till Uppsala, samt 30 minuter till Stockholm city.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Omgivning

Brista industriområde i Arlandastad ligger längs väg 263, mellan E4 och Märsta Centrum. Området präglas av företagande och här finns företrädesvis företag inom lager och logistik, lättare industri och produktion. Bland andra är exempelvis DHL, UPS, Ahlsell och Securitas verksamma här. I området finns även yrkesbutiker, som glasmästeri, elektronik, måleributiker m.m. Här finns också ett hotell och ett par restauranger.