Kontor i centralt läge!

Högst upp i fastigheten får man en ljus lokal med fin utsikt!

Beskrivning

Här har du ett litet kontor med inbjudande öppen planlösning i kombination med mötesrum och pentry. Det lugna läget mot innergården erbjuder en lugn och avskild plats samtidigt som det livfulla gatan åt andra hållet erbjuder event och puls. All närservice man kan önska sig samt gågatan med stans bästa shopping- och restaurangstråk finns utanför dörren. Hit blir det enkelt för medarbetare och besökare att ta sig oavsett om det är dagtid eller kväll då det är endast några hundra meter till Resecentrum.

Planlösning

Rumsindelat kontor, går att öppna upp.

Kommunikationer

Flera bussförbindelser i nära anslutning till fastigheten. Centralstationen ligger ca. 1 minut bort.

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastigheten

Fastigheten ligger i anslutning till Uppsalas gågata och flertalet restauranger samt butiker finns i närheten.

Omgivning

Idealiskt läge i stadens absoluta centrum med dess stora utbud av butiker, restauranger, kultur- och nöjesliv. Resecentrum, med tåg och regionalbussar, ligger bara någon minuts promenad bort. Till Stockholms Central tar man sig på dryga 40 minuter via pendeltåg som avgår flera gånger i timmen mot Arlanda och Stockholm. Samtliga stadsbusslinjer finns tillgängliga inom nära gångavstånd. Goda parkeringsmöjligheter med flera större parkeringshus i närområdet.