Rotebro hälso- och vård centrum söker en ny hyresgäst.

Representativt kontor nära till pendeltåg

Beskrivning

Lokalen ligger högst upp i fastigheten. Planlösningen är rumsindelad och har ett trevligt och generöst pentry samt en egen altan. I markplan finner du ett gym, apotek och Hörselklinik. På andra våningen ligger Solletnunas största vårdcentral med öppen förskola och andra funktioner. Lokalen ligger mittemot Barn och ungdomsmedicinska mottaggning.

Planlösning

Lokal som är uppdelad i flera kontorsrum med ett större konferensrum samt två mindre. Tydliga korridorer med ett stort pentry i mitten som har utgång till altan.

Kommunikationer

Rotebro pendeltågsstation är framför porten till fastigehten.Buss 520,529.533 och 560 stannar också bokstavligen framför tröskeln till fastigheten.

Service

I fastigheten så finns det idag ett gym och ett apotek. Det finns även vårdinrättningar som BVC, vårdcentral och även öppen förskola. I området finns det café, restaurang och matbutik.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Fastigheten

Fastighet har väldigt moderna trapphus i marmor och blankt stål. Byggåret är från början av 90-talet. I markplan finner du ett gym, apotek och Hörselklinik. På andra våningen så ligger Solletnunas största vårdcentral med öppen förskola och andra funktioner.. Atriumet i fastigheten ger ett fantastiskt ljusinsläpp.

Omgivning

Fastigheten ligger mitt i Rotebro Centrum. Rotebro station är en av norra Stockholms största pendlarstationer. Så många passerar via denna plats. Det finns hotell i området och restauranger samt ett gym. Det är inte långt att gå för att komma till natur område.