Fin kontorslokal i expanderande Arlandastad

Tillfälle att hyra trevlig kontorslokal i bra läge.

Beskrivning

Högst upp i huset finns denna rumsindelade kontorslokal om 373m2, mitt i Arlandastad. Rumsindelade kontorsrum i varierande storlek, gemensamma ytor, pentry samt kundmottagningsdel. Lokalen har fönster i tre väderstreck. Välkommen att kontakta oss för mer info och visning.

Kommunikationer

Fastigheten är enkel att ta sig till via diverse kommunikationsmedel och ligger endast minuter från E4-avfarten Arlandastad/Märsta/Eurostop. Med bil tar det ca 12 minuter till Upplands Väsby, 20 minuter till Uppsala, samt 30 minuter till Stockholms city.

Service

I Märsta centrum, någon minut bort, finns ett 30-tal butiker och restauranger.

Parkering

I direkt anslutning till fastigheten finns parkeringsplatser att förhyra.

Tillträdesdatum

Omgående

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Fastigheten

Kontorsfastighet beläggen mitt i Arlandastad. Fastigheten har lättare lager i markplan och kontor i 2 våningar. Hiss finns.

Omgivning

Brista industriområde i Arlandastad ligger mellan E4 och Märsta Centrum i Stockholm. Området präglas av företagande inom framförallt lager och logistik, lättare industri och produktion. Här finns också hotell, restauranger och golfbana.