Rymliga kontorslokaler med stora möjligheter

I Märsta Centrum med strålande utsikt. Hyr hela 325 kvm eller en del som passar just dig

Beskrivning

Välkommen till Märsta Centrum! Här kan vi erbjuda en kontorslokal om 325 kvm, belägen en trappa upp. Lokalen är delvis rumsindelad men samtidigt erbjuder stora gemensamma ytor. Fina utsikter över centrala Märsta och härligt ljusinsläpp skapar en trevlig arbetsmiljö. Det finns nyrenoverat pentry och passande utrymme perfekt för att arrangera lounge. Lokalen går lätt att dela upp till två separata lokaler (175 kvm och 141 kvm), om du är i behov av mindre kontor. Förslag på möjliga lösningar hittar du bland ritningar. Välkommen att kontakta oss vid frågor eller för att boka visning.

Kommunikationer

Goda kommunikationer genom närhet till Arlanda Flygplats, E4 och Järnvägsstationen med täta kommunikationer till Stockholm och Uppsala. Märsta är ändstation för SL:s pendeltågslinje 36, Södertälje – Märsta.

Service

Service, med restauranger, butiker, och övriga tjänster finns precis utanför dörren. Märsta Centrum utvecklas i snabbt tempo och blir en fantastiskt stadskärna för hela Sigtuna kommun. Närheten till Arlandastad sätter dynamisk fart på konstant pågående förändring i hela området.

Parkering

Finns att hyra

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Omgivning

Märsta Centrum är ett centrum som är under utveckling med en massa spännande nya kjedjeföretag som etablerar sig här. Här finns allt från Systembolaget, ICA, Willys och andra företag. Ett centrum som är med både butiker och boende som gör hela området levande. Gott om gröna ytor som man kan koppla av i.