Rymliga kontorslokaler med stora möjligheter

I Märsta Centrum med strålande utsikt. Hyr hela 325 kvm eller en del som passar just dig

Beskrivning

Välkommen till Märsta Centrum! Här kan vi erbjuda en kontorslokal om 325 kvm, belägen en trappa upp. Lokalen är delvis rumsindelad men samtidigt erbjuder stora gemensamma ytor. Fina utsikter över centrala Märsta och härligt ljusinsläpp skapar en trevlig arbetsmiljö. Det finns nyrenoverat pentry och passande utrymme perfekt för att arrangera lounge. Lokalen går lätt att dela upp till två separata lokaler (175 kvm och 141 kvm), om du är i behov av mindre kontor. Förslag på möjliga lösningar hittar du bland ritningar. Välkommen att kontakta oss vid frågor eller för att boka visning.

Kommunikationer

Goda kommunikationer genom närhet till Arlanda Flygplats, E4 och Järnvägsstationen med täta kommunikationer till Stockholm och Uppsala. Märsta är ändstation för SL:s pendeltågslinje 36, Södertälje – Märsta.

Service

Service, med restauranger, butiker, och övriga tjänster finns precis utanför dörren. Märsta Centrum utvecklas i snabbt tempo och blir en fantastiskt stadskärna för hela Sigtuna kommun. Närheten till Arlandastad sätter dynamisk fart på konstant pågående förändring i hela området.

Parkering

Fantastiska parkeringsmöjligheter! Besöksparkering: gratis 2 tim./dygn, för registrerade medlemmar 3 tim./dygn. Här finns också parkeringsplatser att hyra i direkt anslutning till Märsta Centrum.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Omgivning

Märsta Centrum är ett centrum som är under utveckling med en massa spännande nya kjedjeföretag som etablerar sig här. Här finns allt från Systembolaget, ICA, Willys och andra företag. Ett centrum som är med både butiker och boende som gör hela området levande. Gott om gröna ytor som man kan koppla av i.