Citykontor med närhet till allt!

Ledigt kontor med inflyttning omgående om så önskas. Fräscht kontor med centralt läge och nära till allt! Access till stor härlig takterrass!

Beskrivning

Fin kontorslokal med bästa läge i CITY och med access till en stor gemensam takterrass Lokalen är lagom stor för runt 20 personer med nuvarande planlösning som också inrymmer 3 mötesrum (6 personer) men kan också inrymma fler personer efter anpassning och individuella önskemål. Närhet till både Hötorget och Stureplan via Brunkebergstunneln. T-bana Hötorget ligger precis runt hörnet. Garageplatser kan hyras i samma fastighet, Cykelparkering och dusch/omkädningsrum finns i garaget.

Kommunikationer

Hötorgets tunnelbanestation ligger 200 m från entrén. En promenad till Centralstionen tar c:a 7 minuter där tåg, pendeltåg, flygbussar, fjärrbussar, Arlanda Express ankommer och avgår.

Service

Urban Deli med sin market ligger tvärs över gatan, för att nämna en av alla mycket trevliga restauranger i området. Alla typ av närservice finns i närområdet. Hötorget och Hötorgshallen ligger på tre minuters promenadavstånd. Luntmakargatan är lite av en resturanggata.

Parkering

Finns möjlighet att hyra några garageplatser i fastigheten för 4 500 kr/mån/plats.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastigheten

Fastigheterna har en tidslös tegelstensfasad och utgörs av tre sammanbyggda kontorsbyggnader i fem till sex våningar ovan mark byggda 1980-1982. Fastigheten har genom åren renoverats löpande och har idag hög kvalité på ventilation och kyla.

Omgivning

Fastigheten är belägen på Norrmalm cirka 300 m från korsningen Sveavägen/Kungsgatan, och har mycket goda kommunikationer. Området utgör Stockholms kommersiella centrum med en stor mängd kontor, butiker, restauranger samt övrig service. Kvarteren kring fastigheten är trots det centrala lägen mycket lugnt område.