Lokal i bottenvåning, med egen entré från gatan.

Vård och hälsans centrum, så kan man beskriva denna unika fastigheten.

Beskrivning

I fastigheten finns det idag ett gym, och apotek. Det finns även bl.an. Sollentunas största vårdcentral, BVC öppen förskola och snart en tandläkare. Fastigheten ligger nära bostadsområde och med bra service i närheten. Vi söker en hyresgäst som är intresserad av att komplettera det befintliga utbudet. Det passar kiropraktiker, massage, fysioterapeuter, eller andra behandlingar. Tyvärr, det går inte att anpassa lokalen för restaurangen (matlagning), men det är möjligt för servering av kalla rätter, smörgåsar och sallader. I lokalens andra ändan finns fönster mot stor ljusgård. De går öppnas för bättre exponering. Här i lokalen finns också stora fönster som erbjuder en god exponering mot gatan. I lokalen finns pentry. Rotebrostationen har cirka 4 000 påstigande per dygn. Så många passerar via denna plats. Utmärkt läge för at etablera sig. Varmt välkomna att boka visning!

Kommunikationer

Rotebro pendelsstation liger mittemot fastigheten. Det tar bara 25 minuter till Stockholm och 30 minuter till Uppsala. Bussar stannar också bokstavlingen framför tröskeln till fastigheten.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!