Lokal i bottenvåning, med egen entré från gatan.

Vård och hälsans centrum, så kan man beskriva denna unika fastigheten.

Beskrivning

I fastigheten finns det idag ett gym, och apotek. Det finns även bl.an. Sollentunas största vårdcentral, BVC öppen förskola och snart en tandläkare. Fastigheten ligger nära bostadsområde och med bra service i närheten. Vi söker en hyresgäst som är intresserad av att komplettera det befintliga utbudet. Det passar kiropraktiker, massage, fysioterapeuter, eller andra behandlingar. Tyvärr, det går inte att anpassa lokalen för restaurangen (matlagning), men det är möjligt för servering av kalla rätter, smörgåsar och sallader. I lokalens andra ändan finns fönster mot stor ljusgård. De går öppnas för bättre exponering. Här i lokalen finns också stora fönster som erbjuder en god exponering mot gatan. I lokalen finns pentry. Rotebrostationen har cirka 4 000 påstigande per dygn. Så många passerar via denna plats. Utmärkt läge för at etablera sig. Varmt välkomna att boka visning!

Kommunikationer

Rotebro pendelsstation liger mittemot fastigheten. Det tar bara 25 minuter till Stockholm och 30 minuter till Uppsala. Bussar stannar också bokstavlingen framför tröskeln till fastigheten.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.