Ahlsell bedriver en butikskedja under devisen ”Ahlsell gör det enklare att vara proffs”. I Fastpartners bestånd är butikskedjan redan etablerad i Lunda och Täby i Stockholmsregionen. Fastpartner och Ahlsell har tecknat avtal om ytterligare en etablering i Arlanda Stad, belägen strax intill Arlanda flygplats. Butiken är på närmare 2 000 kvadratmeter och avtalstiden uppgår till fem år med tillträde den 1 oktober i år. Fastpartners VD Sven-Olof Johansson säger ”När en hyresgäst vänder sig till hyresvärden för ytterligare expansion får väl det anses som ett kvitto på goda relationer. Att Ahlsell med denna satsning även sätter Arlanda Stad mer på kartan är också en bonus”.
 

FastParner driver Avaströms Företagshotell i fastigheten Näringen 10:4 i Gävle. Fastigheten omfattar cirka 18 000 kvadratmeter och hyrdes tidigare av Ericsson. Fastpartner har tecknat hyreskontrakt med NCC Construction om cirka 1 000 kvadratmeter vilket löper på fem år.

Dessutom har det i samma fastighet tecknats ett nytt kontrakt med elgrossisten Selga AB. Även detta avtal löper på fem år och omfattar cirka 1 000 kvadratmeter. Selga AB öppnar under hösten en butik i fastigheten.

Bland Avaströms Företagshotells övriga hyresgäster återfinns E.on, FvB, Bravida och Telespecialisten.
Det totala hyresvärdet för de tre nytecknade kontrakten uppgår till närmare 16 miljoner kronor. 
Stockholm den 24 augusti 2010
För vidare information vänligen kontakta:

Sven-Olof Johansson, VD Fastpartner AB
Tel: 08 – 402 34 65

Svante Hedström, Fastighetschef Fastpartner AB
Tel: 08 – 402 34 88