Den 1 juni flyttar LK Prefab in som ny hyresgäst i fastigheten Näringen 10:4, Avaströms Företagshotell, i Gävle. Företaget har tecknat ett 7-årigt hyresavtal på 2 570 kvadratmeter produktionslokaler inkl. kontor.

LK Prefab är en prefabriceringsenhet i företaget LK Systems AB. LK Prefab tillverkar skräddarsydda VVS-lösningar som underlättar och gör arbetet på byggarbetsplatserna rationellare och säkrare. LK Systems ingår i koncernen Lagerstedt & Krantz AB och är en av Nordens ledande VVS-leverantörer inom vatten- & värmesystem. Företaget tillverkar och säljer system för radiator- och golvvärme, tappvatten och avlopp, samt olika typer av rörkopplingar. Företaget finns representerat över hela landet med försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Timrå samt Umeå.

Övriga hyresgäster i Avaströms Företagshotell är NCC, Svenska Aerogel, Bravida, Geomatikk, Selga, FVB, Incoax och Telespecialisten.

– Vi är mycket nöjda över uthyrningen och hälsar LK Prefab välkommen till oss, säger Anders Svensson, Regionchef på Fastpartner.

– Våra kvalitativa lokaler, på Näringen och i Hemsta, har en fortsatt god efterfrågan. Det känns bra att kunna fortsätta attrahera nya hyresgäster till våra lokaler, tillägger Svante Hedström, Fastighetschef på Fastpartner.

Stockholm den 3 april 2013

För vidare information vänligen kontakta

Sven-Olof Johansson, VD Fastpartner AB
Tel: 08 – 402 34 65

Svante Hedström, Fastighetschef Fastpartner AB
Tel: 08 – 402 34 88

Informationen är sådan som Fastpartner AB ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument.