Fastpartner välkomnar Webhallen till ett kontor om ca 1 900 kvm av högsta klass på Telegrafgatan 4 i Centrala Frösunda. Allt fler företag har fått upp ögonen för Centrala Frösunda, vilket karaktäriseras som en bit av innerstan utanför tull. Just den känslan var avgörande för Webhallen.

– Förutom det mycket goda kommunikationsläget fastnade vi för att Centrala Frösunda är ett sammanhang med liv, rörelse och service av innerstadskaraktär, kommenterarHenri Blomqvist, vd Webhallen. I Centrala Frösunda får vi lunchrestauranger och butiker med lokal tvist, gym och annan service. Dessutom är närheten till det stora utbudet i Westfield Mall of Scandinavia ett stort plus, fortsätter Henri Blomqvist.

Fastpartner uppgraderar och anpassar kontoret för Webhallen vilket kommer att ge lokalen en industrikänsla samt en stor ljusgård med gaminghörna och en configyta där Webhallen bygger ihop skräddarsydda datorer till sina kunder.

– Vi är glada för att tillsammans med Webhallen få möjlighet att skapa en drömarbetsplats för deras medarbetare.Webbhallen flyttar hit i ett intressant skede där vi satsar hårt på att utveckla servicen i stadsdelen ytterligare. Nordic Wellness öppnade exempelvis ett stort gym här förra veckan och ytterligare spännande satsningar kommer att presenteras framöver, säger Håkan Bolinder, Regionchef på Fastpartner.

Webhallen flyttar in på Telegrafgatan 4 i Centrala Frösunda den 1 februari 2022. Ahlestål & Co har varit Webhallens rådgivare i etableringsprocessen.

Centrala Frösunda ligger i det som med rätta anses vara Stockholms andra city. Här arbetar idag nästan 40 000 personer. Kollektivtrafiken är ypperlig, bara 7 minuter från T-centralen och 4 minuter från Odenplan. Servicen i stadsdelen har en genuin lokal tvist och i närheten finns dessutom Westfield Mall of Scandinavia. Kontoren är självklart moderna och kontorsläget är av innerstadskaraktär.

Stockholm den11 november2021

För vidare information vänligen kontakta:

Håkan Bolinder, Regionchef Fastpartner AB
Telefon: 08 – 402 34 74
E-post:
[email protected]

Christopher Johansson, vVD Fastpartner AB
Telefon: 08 – 562 517 07
E-post:
[email protected]

Informationen lämnades för offentliggörande den 11 november 2021 kl. 10.30.