I RCO Group ingår bolagen RCO Security, Dinbox, Nimly och Swedlock.Gruppen har valt att flytta delar av verksamheten till ett gemensamt kontor om 1 800 kvm på Gustav III:s Boulevard 36 i Centrala Frösunda.

Gemensamt för bolagen i RCO Group är att de utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom digitala lås- och säkerhetssystem. I nära samarbete med kunder, partners och användare driver de skiftet mot ett öppnare, tryggare, säkrare och mer hållbart samhälle.

– Att vi nu samlas på ett och samma kontor betyder mycket. Mer puls, mer samarbete och mer synergier mellan bolagen. Det kommer att göra alla bolagen än mer konkurrenskraftiga, säger Fredrik Sidhagen, VD RCO Group.

Förutom att samla verksamheterna på ett och samma ställe tycker Fredrik Sidhagen att det är många andra aspekter som är rätt:

– Centrala Frösunda är ett attraktivt läge såväl kommunikations- som servicemässigt. Det är viktigt för att attrahera och behålla medarbetare. Att kontoret är modernt, flexibelt och hållbart uppskattas också mycket.

Att RCO Group flyttar in är ännu ett exempel på att Centrala Frösunda har nått en stark position som en av marknadens mest attraktiva stadsdelar – många har flyttat hit på kort tid. Dels för att man vill ha en bit av innerstan utanför tull. Dels för att det starka servicekonceptet på Gustav III:s Boulevard 32–36 lockar: tillgång till gemensam reception, konferensanläggning, gym, bistrocafé och restauranger.

– På drygt ett år har vi lockat ett tiotal nya hyresgäster och snart är Gustav III:s Boulevard 32–36 fullt uthyrd. Bättre betyg kan man ju knappast få, säger Håkan Bolinder, Regionchef på Fastpartner.

Centrala Frösunda ligger i det som med rätta anses vara Stockholms andra city. Här arbetar idag nästan 40 000 personer. Kollektivtrafiken är ypperlig, bara 7 minuter från T-centralen och 4 minuter från Odenplan. Servicen i stadsdelen har en genuin lokal tvist och i närheten finns dessutom Westfield Mall of Scandinavia. Kontoren är självklart moderna och kontorsläget är av innerstadskaraktär.

Stockholm den16 maj2023

För vidare information vänligen kontakta:

Håkan Bolinder, Regionchef Fastpartner AB
Telefon: 08-402 34 74
E-post:
[email protected]

Christopher Johansson, vVD Fastpartner AB
Telefon:08-562 517 07
E-post:
[email protected]

Informationen lämnades för offentliggörande den 16 maj 2023 kl 10:00.