Populära MGL Sushi, som idag har fyra restauranger i Stockholm varav en vid Odenplan, etablerar sig nu i entréplan på Gustav III:s Boulevard 36 i Centrala Frösunda.

Vi är kända för vår prisvärda sushi i toppklass, där vi kombinerarnordiska råvaror med välkända japanska rätter, säger Bajana Dashnyam, grundare av MGL Sushi. Vi tror mycket på den nya restaurangen i Centrala Frösunda. Miljön här är helt rätt för oss med både många boende och arbetande i rörelse i en urban miljö. Lite påminnande om vår framgångsrika restaurang på Upplandsgatan.

På kort tid har Consolis, Strängbetong, MW Group, Tech Data, Webhallen, Office Management, Nordic Wellness, K-märkt, Link Medical och GPA valt att flytta till Centrala Frösunda. Totalt handlar det om ytterligare tusen medarbetare i stadsdelen.

Det är många som vill ha en bit av innerstan utanför tull, berättar Håkan Bolinder, Regionchef på Fastpartner. Inte minst uppskattas all service som vi erbjuder i huset. Med MGL Sushi blir något redan bra ännu bättre och vi och våra hyresgäster ser fram emot att njuta av kreativa asiatiska smakkombinationer.

Det servicekoncept som Fastpartner erbjuder på Gustav III:s Boulevard 32-36 inkluderar, förutom MGL Sushi, gemensam reception, restaurang K-märkt, Nordic Wellness, OM Studio (studio för poddar och webbinarier), Centrala Frösunda Konferens & Möten och en biltvätt.

MGL Sushi Centrala Frösunda öppnar för gäster under senhösten 2022.

Centrala Frösunda ligger i det som med rätta anses vara Stockholms andra city. Här arbetar idag nästan 40 000 personer. Kollektivtrafiken är ypperlig, bara 7 minuter från T-centralen och 4 minuter från Odenplan. Servicen i stadsdelen har en genuin lokal tvist och i närheten finns dessutom Westfield Mall of Scandinavia. Kontoren är självklart moderna och kontorsläget är av innerstadskaraktär.

Stockholm den11 oktober 2022

För vidare information vänligen kontakta:

Håkan Bolinder, Regionchef Fastpartner AB
Telefon: 08-402 34 74
E-post:
[email protected]

Christopher Johansson, vVD Fastpartner AB
Telefon: 08-562 517 07
E-post:
[email protected]

Informationen lämnades för offentliggörande den 11 oktober 2022 kl. 09.30.