Idag efterfrågas arbetsplatser som erbjuder frihet och flexibilitet i inspirerande miljöer. Som ett led i denna utveckling utökar vi nu erbjudandet inom Fastoffice till att också innefatta flexibla coworking- ytor. I dessa nyetableringar ligger det ett stort fokus på det digitala kunderbjudandet. För att stödja denna satsning har vi arbetat fram en ny grafisk profil för Fastoffice. I det nya Fastoffice-konceptet kommer vi erbjuda privata kontorsrum i olika storlekar samt ett medlemskap i form av Fastoffice Flex. Medlemskapet ger behörighet till alla våra anläggningar med ett brett tjänsteutbud. Utbudet inkluderar bland annat WiFi, kaffe, utskriftsmöjligheter, bokning av konferensrum samt möblerade arbetsytor i mån av plats. Vissa anläggningar erbjuder även gym. Idag finns Fastoffice Flex i Sollentuna, Upplands Väsby, Märsta och Uppsala. Inom kort har vi som mål att utöka erbjudandet till att gälla i alla befintliga och kommande Fastoffice-anläggningar.

Framtidens kontor kommer i större utsträckning att fungera som en samlingsplats där individer, medarbetare och företag möts för att utbyta kunskaper och erfarenheter.

Vi har förbättrat vårt Fastoffice-koncept med ett genomarbetat fullt digitalt erbjudande. Den nya grafiska profilen kommer stärka vårt varumärke och riktar sig mot morgondagens företag som i allt större utsträckning efterfrågar frihet och flexibilitet. Satsningen på Fastoffice är helt rätt i tiden och är ett otroligt spännande uppdrag, säger Felix Thorell, Förvaltare på Fastpartner

Fastoffice är en del av fastighetsbolaget Fastpartner AB. Hos oss finner du coworking och kontorshotell i ett flertal attraktiva lägen runt om i Stockholm och Sverige. Vi erbjuder flexibla hyreskontrakt på alla våra coworking-anläggningar vilket ger flexibilitet för er som hyresgäst. Vi har kontorsrum i olika storlekar och prisklasser – ni avgör vad som passar er bäst.

Stockholm den21 oktober 2022

För vidare information vänligen kontakta:

Felix Thorell, Förvaltare Fastpartner AB
Telefon: 08-562 517 51
E-post:
[email protected]

Christopher Johansson, vVD Fastpartner AB
Telefon: 08-562 517 07
E-post:
[email protected]

Informationen lämnades för offentliggörande den 21 oktober 2022 kl. 13:30.