På Gustav III:s Boulevard 32-36 har Fastpartner slagit upp portarna till Centrala Frösunda Konferens & Möten.

– Vi har gott om representativa mötes- och konferensrum med flera olika slags möteslokaler som passar allt från det lilla mötet till den stora konferensen, säger Håkan Bolinder, Regionchef på Fastpartner.

I konferensanläggningen finns sju rum där det minsta har plats för åtta personer och det största trettio personer. Vad gäller skärmar och annan teknisk utrustning erbjuds den senaste tekniken och miljön är ljus och inbjudande.

–  Vi arbetar med att certifiera byggnaden enligt WELL Core Gold, en certifiering som fokuserar på hälsa och välmående, kommenterar Håkan Bolinder. Det kändes därför naturligt att namnge rummen i enlighet med det. Så här kan ni mötas i rum med de kittlande namnen Luft, Näring, Rörelse, Akustik, Material, Vatten och Ljus.

Konferensgästerna kan hyra enbart lokaler eller kombinera med mat och dryck från K-märkt. Personal finns hela tiden tillgänglig om det till exempel skulle behövas hjälp med att få tekniken att fungera som önskat. Anläggningen är tillgänglig både för Fastpartners hyresgäster och externa företag. Bokning sker antingen via receptionen på Gustav III:s Boulevard eller via Centrala Frösundas webbplats.

– Vår tanke är att erbjuda våra hyresgäster konferens- och mötesmöjligheter i paritet med det bästa som finns på marknaden, precis utanför den egna kontorsdörren, fortsätter Håkan Bolinder.

En fördel med det som Håkan Bolinder lyfter fram är att hyresgästerna tack vare Centrala Frösunda Konferens & Möten kan minska ner volymen av mötesrum i de egna lokalerna och därmed få ett mer effektivt nyttjande av varje kvadratmeter.

På Gustav III:s Boulevard 32-36 erbjuder Fastpartner, förutom Centrala Frösunda Konferens & Möten, också gemensam reception, restaurang K-märkt, MGL Sushi, Nordic Wellness, Office Management Studio och biltvätt.

Centrala Frösunda ligger i det som med rätta anses vara Stockholms andra city. Här arbetar idag nästan 40 000 personer. Kollektivtrafiken är ypperlig, bara 7 minuter från T-centralen och 4 minuter från Odenplan. Servicen i stadsdelen har en genuin lokal tvist och i närheten finns dessutom Westfield Mall of Scandinavia. Kontoren är självklart moderna och kontorsläget är av innerstadskaraktär.

Stockholm den31 januari 2023

För vidare information vänligen kontakta:

Håkan Bolinder, Regionchef Fastpartner AB
Telefon: 08-402 34 74
E-post:
[email protected]

Christopher Johansson, vVD Fastpartner AB
Telefon: 08-562 517 07
E-post:
[email protected]

Informationen lämnades för offentliggörande den 31 januari 2023 kl. 10:30.