Fastpartner har tecknat ett 15-årigt hyreskontrakt med Heat Restauranger, avseende cirka 1 000 kvadratmeter i Hemsta Företagspark i Gävle. Kontraktet börjar löpa den 1 april 2021. Anpassning av lokalerna kommer att påbörjas under hösten.

Hemsta Företagspark är beläget i södra delen av Gävle i området Hemsta och erbjuder en blandning av olika typer och storlek av kommersiella ytor samt kontorshotell. Sedan tidigare finns ett gym etablerat och tillsammans med den nya restaurangen skapas ett attraktivt helhetserbjudande för befintliga och potentiella hyresgäster.  

– Genom etableringen av en restaurang i Hemsta Företagspark så faller en viktig pusselbit på plats i områdets fortsatta utveckling och fler spännande initiativ är på gång nu under hösten. I Heat Restauranger får vi en seriös och stabil hyresgäst som tillför en viktig funktion för Hemsta Företagspark. Vi ser fram emot ett givande samarbete, säger Fredrik Thorgren, Regionchef på Fastpartner.

– Jag grundade Heat Restauranger 2008 i Uppsala och vi har idag 6 restauranger belägna i Uppsala och Stockholm. Vi ser en fortsatt stor efterfrågan på vällagad husmanskost serverad i bufféform. Känns spännande att få arbeta tillsammans med Fastpartner och att få etablera sig på en ny ort som Gävle, säger Daniel Wärnmark, ägare till Heat Restauranger.

Stockholm den 18 september 2020

För vidare information vänligen kontakta:

Fredrik Thorgren, Regionchef Fastpartner AB
Tel: 026 – 12 32 84
 

Informationen lämnades för offentliggörande den 18 september 2020 kl 10:45.