Fastpartner har tecknat ett 10-årigt avtal med Fresh Fitness Sverige AB. Lokalerna är avsedda för gym- och träningsverksamhet. Hyresavtalet om 1 465 kvadratmeter träder i kraft 1 november 2014 och lokalerna finns på Siktgatan 2 i Vinsta/Vällingby. Lokalerna kommer att anpassas för Fresh Fitness gym- och träningsverksamhet.

Uthyrningen är ett led i att utveckla fastigheten och Fresh Fitness passar väl in med övriga hyresgäster inom hälsa och fritid. Fastighetens läge gör att den är väl anpassad för denna typ av verksamhet och fortfarande finns lokaler för ytterligare hyresgäster.

Fresh Fitness erbjuder komplett träning i sina träningscenter vilket innebär möjlighet till konditions- och gruppträning, spinning, styrketräning och personlig träning. Konceptet Fresh Fitness har redan gjort succé i Norge och Danmark.

– Just nu pågår en anpassning av lokalerna för gym- och träningsverksamheten som ska flytta in i vår fastighet. Vi gläds över att kunna etablera Fresh Fitness i våra lokaler. Ett för oss nytt koncept som passar väl in med övriga hyresgäster, säger Håkan Bolinder, Regionchef på Fastpartner.

-Vi ser fram emot att slå upp portarna i Vinsta under hösten och möjliggöra för både boende och arbetande i området att få tillgång till riktigt bra träning till ett riktigt lågt pris. Vi får ljusa fina lokaler som vi kommer fylla med massor av löpband och träningsmaskiner, fria vikter och crossfitavdelning. Det kommer finnas virtuell gruppträning och spinning under hela centrets öppettider klockan 05 – 24 alla dagar i veckan, kvalificerad personlig träning och gruppträning från Les Mils. På Fresh Fitness tränar alla för 175 kr/månad, utan bindningstid, säger Johan Henriksson, VD på Fresh Fitness.

Stockholm den 22 maj 2014

För vidare information vänligen kontakta

Sven-Olof Johansson, VD Fastpartner AB

Tel: 08 – 402 34 65

Svante Hedström, Fastighetschef Fastpartner AB
Tel: 08 – 402 34 88

Informationen är sådan som Fastpartner AB ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument.