Fastpartner har hyrt ut ett kontor om 980 kvadratmeter till Prodoc i fastigheten Syllen 4 på Förmansvägen 11 i Liljeholmen. Prodoc är ett IT-bolag med visionen att ”skapa arbetsglädje genom att säkerställa en problemfri vardag för våra kunder och användare”. Med en rikstäckande service- och supportorganisation med eget lager- och logistikcentrum hjälper Prodoc sina kunder att frigöra tid och kraft till sin kärnverksamhet. Detta genom att säkerställa funktionella, effektiva och problemfria dokument-, klient- och kommunikationstjänster där kund, användare, miljö, service och funktion är i fokus. Inflyttning i den nya lokalen, som har ett fantastiskt ljusinsläpp och unika takhöjder, sker den 1 oktober.

Fastigheten Syllen 4 omfattar cirka 11 000 kvm lokaler och är miljöcertifierad enligt BREEAM In-Use Very Good. Cykelrum, miljörum och garage i två våningsplan samt helt nya hissar och ventilationsanläggning ger en funktionalitet i toppklass. Läget i Liljeholmen är fantastiskt, endast cirka 50 meter från tvärbanans station i Årstadal. Därifrån tar man sig snabbt till Liljeholmens Galleri och T-bana eller tågstationen i Årstaberg. Området erbjuder ett brett serviceutbud och vid Liljeholmskajen finns många restauranger samt en trevlig miljö för promenader.  

Vi hälsar Prodoc varmt välkomna som hyresgäst på Förmansvägen 11. Vi är stolta över att vi tillsammans hittat en strategiskt bra lösning för Prodoc där de kan leverera på sina kärnvärden om arbetsglädje, engagemang, kompetens och kundfokus, säger Thomas Nilsson, Förvaltare hos Fastpartner.

Stockholm den 26 mars 2024

För vidare information vänligen kontakta:

Thomas Nilsson, Förvaltare Fastpartner AB
Tel: 08 – 645 40 71
E-post:[email protected]

Christopher Johansson, vVD Fastpartner AB
Tel: 08 – 562 517 07
E-post:
[email protected]

Informationen lämnades för offentliggörande den 26 mars 2024 kl 11:15.