Fastpartner har hyrt ut ett kontor om cirka 500 kvadratmeter till Enwell AB i fastigheten Syllen 4 på Förmansvägen 11 i Liljeholmen. Enwell AB är ett dotterbolag till statliga Vattenfall och arbetar med den gröna omställningen. De är en av Sveriges ledande serviceleverantörer av hållbara energilösningar, baserade på bergvärme och andra värmepumpslösningar samt kompletterande sol och laddlösningar för hushåll och kommersiella fastigheter. Inflyttning i den nya lokalen, som har en fantastisk utsikt från våningsplanet högst upp i fastigheten, sker den 16 september.

Fastigheten Syllen 4 omfattar cirka 11 000 kvm lokaler och är miljöcertifierad enligt BREEAM In-Use Very Good. Cykelrum, miljörum och garage i två våningsplan samt helt nya hissar och ventilationsanläggning ger en funktionalitet i toppklass. Läget i Liljeholmen är fantastiskt, endast cirka 50 meter från tvärbanans station i Årstadal. Därifrån tar man sig snabbt till Liljeholmens Galleri och T-bana eller tågstationen i Årstaberg. Området erbjuder ett brett serviceutbud och vid Liljeholmskajen finns många restauranger samt en trevlig miljö för promenader.  

Vi hälsar Enwell AB varmt välkomna som hyresgäst på Förmansvägen 11. Vi är stolta över att vi tillsammans hittat en strategiskt bra lösning för Enwell AB att ha som bas för sin framtida utveckling inom ett för samhället mycket viktigt område, den gröna omställningen, säger Thomas Nilsson, Förvaltare hos Fastpartner.

Stockholm den 27 mars 2024

För vidare information vänligen kontakta:

Thomas Nilsson, Förvaltare Fastpartner AB
Tel: 08 – 645 40 71
E-post:[email protected]

Christopher Johansson, vVD Fastpartner AB
Tel: 08 – 562 517 07
E-post:
[email protected]

Informationen lämnades för offentliggörande den 27 mars 2024 kl 10:00.