Fastpartner har tecknat hyresavtal med Padelverket i fastigheten Skebo 2 i Lunda företagsområde i Spånga. Lokalen som uppgår till 4 300 kvm byggs om till rackethall för padelspel och hyresavtalet löper på 10 år. Den nya anläggningen kommer att invigas i april 2019. Anläggningen ligger i ett bra kommunikationsläge i närheten av E18 och tunnelbanans blåa linje samt pendeltågstationen i Spånga. Etableringen kompletterar på ett bra vis utbudet av närservice och friskvård för arbetande och boenden i området. Lunda är idag ett växande företagsområde som kommer att vara mycket strategiskt beläget när förbifart Stockholm ansluter till platsen.

– Lunda företagsområde ligger i nordvästra delen av Stockholm med goda kommunikationer för kollektivtrafik och närhet till de stora genomfartslederna. Med etableringen av en padelhall breddar vi utbudet av service och verksamheter i området vilket gör det än mer attraktivt. Vi ser fram mot att samarbeta vidare med Padelverket,säger Håkan Bolinder, Regionchef på Fastpartner.

– Vi på Padelverket ser med stor spänning fram emot öppnandet av Sveriges största padelhall med 12 banor och 14 meters takhöjd! Med sitt strategiska läge i Lunda företagsområde är hallen på bekvämt avstånd för alla som bor eller arbetar i norr- och västerort. Vi hoppas att den nya hallen i Spånga ska bli en skön och naturlig samlingsplats för padelintresserade, säger Joakim Borell, styrelseledamot i Padelverket.

Stockholm den 5 februari 2019

För vidare information vänligen kontakta:

Sven-Olof Johansson, VD Fastpartner AB
Tel: 08 – 402 34 65

Svante Hedström, Fastighetschef Fastpartner AB
Tel: 08 – 402 34 88

Informationen lämnades för offentliggörande den 5 februari 2019 kl 11:00.