Fastpartner har tecknat ett 7-årigt hyresavtal med BM System avseende 1 363 kvadratmeter i fastigheten Årsta 76:2 i Fyrislund, Uppsala. Fastigheten erbjuder moderna kontorslokaler med hög standard tillsammans med butiks- och restaurangytor. I fastigheten hyr Uppsala Kommun, Securitas, Kriminalvården, Samhall och Svensk Direktreklam lokaler. Fastigheten har en total uthyrningsbar yta på 25 000 kvadratmeter och den ligger i ett mycket attraktivt läge längs Tycho Hedéns väg i expansiva Fyrislund med närhet både till centrala Uppsala och till de större trafiklederna. 

BM System är ett Uppsala-baserat mjukvaruföretag som grundades 1991 och som idag har kunder i hela Skandinavien samt Tyskland och England. Verksamheten består av utveckling och marknadsföring av egna produkter inom intelligenta ledningssystem som använder den senaste tekniken inom positionering, mobilitet och geografiska informationssystem. Företaget läger stort fokus på driftsäkerhet och användarvänlighet i dessa produkter. BM System flyttar in i augusti och anpassning av lokalen påbörjas omgående.

– Vi ser fram emot att flytta till nya lokaler som stödjer vår verksamhet på bästa vis och där vi kan fortsätta växa. Fastpartner har varit lyhörda kring våra behov och önskemål och har kommit med bra förslag och lösningar för att uppfylla dem, säger Per Bergström, Senior Partner på BM System.

– Det är mycket glädjande att välkomna BM System till Årsta 76:2. Vi ser en hög efterfrågan på våra kontorslokaler i Uppsala och ser fram emot att välkomna fler hyresgäster till våra fastigheter inom kort, säger Axel Ward, Förvaltare på Fastpartner.

Stockholm den 12 april 2024

För vidare information vänligen kontakta:

Patrik Arnqvist, Regionchef Fastpartner AB
Tel: 08 – 402 34 89
E-post:[email protected]
 

Axel Ward, Förvaltare Fastpartner AB
Tel: 08 – 562 517 03
E-post:[email protected]
 

Informationen lämnades för offentliggörande den 12 april 2024 kl 11:15.