Fastpartner har tecknat ett 8-årigt hyresavtal med Primulator AB avseende 1 285 kvm i fastigheten Ringpärmen 5, Sollentuna. Fastigheten ligger i anslutning till E4:an och trafikplats Bredden och erbjuder ljusa och tillgängliga lokaler med stora parkeringsytor.

Primulator grundades år 1966 och är idag Skandinaviens ledande leverantör av maskiner för mat och dryck till horeca-segmentet, närbutiker och tankstationer. Exempel på varumärken vilka Primulator säljer och servar är kaffemaskiner från WMF & Bunn, Faema glass- och bakmaskiner från Carpigiani, höghastighetsugnar från Merrychef och andra exklusiva varumärken.

Primulator flyttar in den 1 december 2024 och anpassning av lokalen påbörjas omgående. Lokalerna kommer innehålla kontors- och lagerytor, med en utmärkt tillgänglighet, samt ytor för show-room och utbildningsverksamhet.

– Vi ser fram emot att flytta till nya lokaler som passar vår verksamhet väl och som kommer att stödja vår fortsätta tillväxt. Fastpartner har varit lyhörda kring våra behov och önskemål och har kommit med bra förslag och lösningar för att uppfylla dem, säger Henrik Gyldén, VD på Primulator.

– Det är mycket glädjande att välkomna Primulator som hyresgäst. Vi ser en fortsatt efterfrågan i våra fastigheter och ser fram emot att välkomna fler hyresgäster till våra fastigheter inom kort, säger Fredrik Backlund, Uthyrare på Fastpartner.

Stockholm den 15 april 2024

För vidare information vänligen kontakta:

Patrik Arnqvist, Regionchef Fastpartner AB
Tel: 08 – 402 34 89
E-post: [email protected]

Fredrik Backlund, Uthyrare Fastpartner AB
Tel: 08 – 402 34 82
E-post: [email protected]

Informationen lämnades för offentliggörande den 15 april 2024 kl 11:15.