Fastpartner har hyrt ut ett kontor om cirka 650 kvadratmeter till Collen AB i fastigheten Brynäs 124:3 på Södra Skeppsbron 17 i Gävle. Collen flyttar in nu i mars och utökar därmed sina kontorsytor efter att tidigare hyrt kontor hos Fastpartner i Tullhuset. De kommer att hyra del av fastigheten där övriga hyresgäster är Kinnarps och Trycktrean. Fastigheten är i och med denna uthyrning fullt uthyrd.

Fastigheten Brynäs 124:3 är miljöcertifierad med en uthyrningsbar yta om cirka 2 100 kvadratmeter och erbjuder en attraktiv blandning av kontors-, lager- och produktionsytor. Collen är ett internationellt byggföretag med verksamhet i Sverige, Tyskland och på Irland. Kontoret kommer att fungera som projektkontor för Collens verksamhet i Sverige och Tyskland.  

Vi hälsar Collen varmt välkomna som hyresgäst på Södra Skeppsbron 17. Vi är glada att vi tillsammans hittat en strategiskt bra lösning för Collen att växa och utveckla sin kontorsverksamhet i Gävle. Områdets utveckling tillsammans med attraktiva ytor och sin centrala placering skapar rätt förutsättningar för Collens fortsatta utveckling, säger Simon Hellström, Affärsområdeschef Fastpartner Gävle.

Stockholm den 19 mars 2024

För vidare information vänligen kontakta:

Simon Hellström, Affärsområdeschef Fastpartner AB
Tel: 026 – 12 32 83

Fredrik Thorgren, Regionchef Fastpartner AB
Tel: 026 – 12 32 84

Informationen lämnades för offentliggörande den 19 mars 2024 kl 10:00.