Torsviks Kontorshotell

Välkommen till Torsviks Kontorshotell. Kontorshotellet för dig som söker ett prismedvetet alternativ, med hög standard och ett utmärkt serviceutbud.

Beskrivning

På Torsvik Kontorshotell finns det kontorsrum från 12 till 24 kvm med hög standard på kontorsrummen och tillhörande gemensamhetsytor. Kontorsrummen har ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och många av rummen bjuder även på sjöutsikt. Ytskikten i rummen är av hög standard med parkettgolv och vitmålade väggar som ger rummen en härlig atmosfär. I hyran ingår fritt nyttjande av kontorshotellets konferensrum och i närområdet finns ett utmärkt serviceutbud.

Planlösning

Rumsindelat kontorshotell i ett våningsplan. Kontoren har glasväggar ut mot korridorerna. Rum är mellan 12 och 24 kvm.

Kommunikationer

Området har ett utmärkt kommunikationsläge precis intill Lidingöbron. Precis utanför fastigheten ligger busshålsplatsen Torsvikstorg som trafikeras av flertalet bussar som tar dig till Ropsten eller vidare ut på Lidingö. Från Torsvikstorg till T-centralen tar det strax över 15 minuter med buss och tunnelbana. Fastigheten nås också mycket bra med bil och det finns tillgängliga parkeringsplatser i fastighetens garage.

Service

I fastigheten och närliggande område finns ett utmärkt serviceutbud med bland anant Apoteket, Coop, LIDL och trevliga konditorier och restauranger.

Omgivning

Omgivningen kännetecknas av en blandning av bostäder, kontor och handel.