Fastoffice!

Se hit- Gävles snyggaste kontorshybrid! Häng med på en 3D-tur i toppmoderna Fastoffice!

Beskrivning

Nytt kontorshotell - Fastpartner storsatsar och bygger ett nytt uppgraderat Fastoffice! Nya flexibla kontor i varierande storlekar. Nytt, fräscht och enkelt- bara att flytta in! Alla hyresgäster på Fastoffice har tillgång till: - avgiftsfria parkeringsplatser alldeles intill kontoret - tillgång till cykelpool - förmånliga rabatter hos "grannarna" Actic Gym och Dome Adrenaline Zone - terass i bästa solläge - mötesrum - trevliga sociala ytor med tex shuffleboard - samtalsrum - stort koferensrum - Snabbt Wifi - städning av allmänytor - kaffe/te - duschmöjligheter - postbox - tillgång till kontoret dygnet runt, 7 dagar i veckan - möjlighet att skriva gröna hyresavtal Som hyresvärd är Fastpartner en trygg och stabil partner! Vi är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål. Vår högsta ambition är att du som hyresgäst ska trivas hos oss! Tycker du att detta verkar intressant? Tveka inte att höra av dig så berättar vi mera! Välkommen till Fastoffice- en del av Fastpartner!

Kommunikationer

Bra kommunikationer,flera busslinjer trafikerar hemsta med täta intervaller.

Parkering

Garageplats ingår i månadsavgiften/hyran.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Fastigheten

I april 2021 har vi nöjet att välkomna Heat Restauranger som flyttar in hos oss! De kommer att ebjuda sin mycket uppskattade lunchbuffe till Gävles södra del av stan! Låter detta spännande och intressant för ert företag? Tveka inte att höra av er!