Ljust och trevligt kontor med tillhörande lagerdel.

Kontor med tillhörande lager på ett trevligt läge i Arlövs industriby. Lokalen kommer att fräschas upp och anpassas till nästa uthyrning.

Parkering

Parkering ingår månadsavgiften/hyran.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaq Nordiq Large Cap-lista och förvaltar idag mer än 1,5 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Fastigheten

Trevligt område för industrifastigheter och mindre kontor. Fastigheten består av 15 hus och mellan byggnaderna finns trevliga umgängesytor med gräs och parkbänkar.

Omgivning

Beskrivning Ett område som är på strategiskt bra läge i direkt anslutning till både yttre och inre ringleden. Området har många mycket trevliga hyresgäster som bland annat består av småföretagare så som biltvätt och bilverkstäder. Långtradare har access till området och bensinmack hittar man rakt över gatan. Brevlådor i direkt anslutning till tomten. Närhet till Burlövcentrum med många restauranger och shoppingmöjligheter och gångavstånd till tågstation och busshållplats.