Fint kontor med fönsterna i tre väderstreck.

Närhet till E18 och bekväm kollektivtrafik

Beskrivning

Luftig och ljus kontorslokal för ett större team. Öppna arbetsytor som bjuder på en fin utsikt är kombinerade med stort konferensrum, mindre samtals-/mötesrum och några klassiska kontorsrum. Pentry med plats för paus och lounge. Tidigare hyresgäster nyttjat del av ytan som omklädningsrum med duschmöjlighet - perfekt för dig som strävar efter den sunda arbetsmiljön och vill tillhandahålla hållbara lösningar på arbetsplatsen. Hiss finns. Fastpartner äger och förvaltar flera byggnader i området, vilket ger dig möjligheten att växa utan att trängas i lokaler, eller komplettera förhyrning med förråd/lager. Tveka inte att kontakta oss!

Kommunikationer

Roslagsbanan Station Täby Centrum ligger ca 1300 meter från lokalen. Trafikplats RoslagsNäsby vid E-18 ligger ca 500 meter ifrån där det går ett stort antal motorvägsbussar vilket gör att man mindre än 20 minuter tar sig till stan. Hållplats Maskinvägen ligger närmst fastigheten och här trafikerar buss 617,618,619 och 691. Med bil tar man sig snabbt till stan eller Lidingö via E-18 samt Norrortsleden om man ska till E4:an och Arlanda.

Service

I området finns lunchrestaurangen MFD (Mat för dagen). Vid avfarten från E-18, RoslagsNäsby finns en dygnet runt öppet bensinstation och MAX. I närliggande Näsbyparks Centrum finns butiker, restauranger, apotek, bank, bibliotek och all service du behöver. Fastigheten ligger på nära avstånd till Täby centrum där all shopping och nöjen finns att önska.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

Fastpartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs LargeCap-lista och förvaltar idag mer än 1,5 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Fastigheten

Modern tegelfasad.

Omgivning

Fastigheten ligger i anslutning till E-18 i ett stråk av grönområden som går från Täby Centrum till Näsbypark Centrum. På sommaren kan man ta en sväng förbi det angränsande Norskogsbadet. Där finns tre badpooler och en fri tennisbana och ett nytt utomhusgym.