Bredängs Centrum

Kontor i Bredängs centrum på plan 3. Rumsindelad planlösning. Närhet till Tunnelbana och parkering.

Beskrivning

Det perfekta kontoret med centralt läge mitt i Bredängs Centrum Kontoret är idag rumsindelat. Närhet till Tunnelbana, parkering och all tänkbar närservice.

Kommunikationer

Mitt i Bredäng Centrum ligger tunnelbanan, med vilken det tar ca 19 min in till T-centralen. Från busstationen i centrum går linjerna 135, 153, 163, 191. Med bil är man snabbt inne i city via E4:an. Varje dag kliver ca 5 000 personer på tunnelbanan i Bredäng, och räknar man också med bussarna stiger siffran upp mot 8 000 resenärer.

Service

I centrumet finns flertalet lunchrestauranger, gatukök, konditori samt livsmedelsbutik. Vidare finns det ett stort utbud av servicetjänster som frisör, Pressbyrå, ATG spelbutik, bibliotek, skönhetsvård, drivmedelstation. Mitt i centrumet finns ett välbesökt Fitness24seven gym.

Parkering

Två stora parkeringsytor servar centrumet med parkeringsplatser.

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastigheten

Centrumbyggnaderna är i tidlöst rött tegel med gröna plåtpartier. Fastpartner äger 3 av de 5 byggnaderna som utgör centrumet. Varje dag passerar ett stort antal personer centrumet, antingen på väg till arbetet, eller till centrumet för att handla eller ta del av andra servicetjänster som där erbjuds.

Omgivning

Bredäng Centrum kan säga vara Mälarhöjdens centrumanläggning. Centrumet är omgivet av en tätt, lite högre, bostadsbebyggelse. Längre ifrån centrumet övergår bebyggelsen till radhus som efter ytterligare en bit från centrum ger plats för villorna i Mälarhöjden. Från Bredäng tar man sig snabbt in till city via tunnelbanan eller E4:an. Det är också en plats som erbjuder natursköna miljöer invid Mälaren. Café Lyran som blickar ut över Mälaren från en bergknalle ett stenkast från Bredäng Centrum är väl värt ett besök.