Kontorshotell Vallentuna

Kontorshotell i centrala Vallentuna. Fina lokaler med rum i flera storlekar. Närhet till kommunikationer som Roslagsbanan och bussar.

Beskrivning

Rummen är från 12 kvm upp till ca 60 kvm fördelat på flera kontorsrum. Här delar man kök, toalett och konferensrum med övriga hyresgäster. Perfekt för dig som vill starta eget att hyra ett liten rum till större företag i behöv av större ytor. Här har du även möjlighet att förhyra ett rum i "skönhetsgången" på Tellusvägen 43 där flera frisörer, nagelbehandling, naprapat m.m har samlats i fina lokaler. Bra med parkeringsmöjligheter och nära Roslagsbanan.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Fastigheten

Tellusfastigheten innehåller idag totalt ca 15 000 kvm kontor, kontorshotell, försäljningslokaler, lagerlokaler, gym&simhall samt hallar för sport och fritidsaktiviteter. Vallentuna Centrum finns även en kort promanad från fastigheten.