Beskrivning

Nu har du chansen att etablera din verksamhet i en expansiv och eftertraktad del av Gävle! Vi erbjuder en rymlig butikslokal på cirka 900 kvadratmeter i det växande området Hemsta. Här finns allt du behöver för att skapa en framgångsrik verksamhet. Perfekt läge: Lokalen ligger strategiskt nära både Gävle centrum och E4, vilket gör det lätt för både kunder och leveranser att nå dig. Utmärkt parkering: God tillgång till parkeringsplatser precis utanför lokalen. Dina kunder kommer att uppskatta enkel och smidig parkering. Expansivt område: Hemsta är ett område i ständig utveckling, vilket innebär en stabil kundtillväxt och ökad synlighet för din verksamhet. Flexibla användningsområden: Lokalen passar för en rad olika verksamheter, från detaljhandel till showrooms eller kontorsutrymmen.

Kommunikationer

Kommunikationer: Med närhet till både centrum och E4 är kommunikationerna optimala för både kunder och anställda.

Service

Området erbjuder en rad olika tjänster och bekvämligheter som gör det attraktivt både för företag och kunder.

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Fastigheten

Nu har du chansen att etablera din verksamhet i en expansiv och eftertraktad del av Gävle! Vi erbjuder en rymlig butikslokal på cirka 900 kvadratmeter i det växande området Hemsta. Här finns allt du behöver för att skapa en framgångsrik verksamhet.