Butik i Märsta Centrum

Välkommen till Märsta Centrum - ett levande stadscentrum mitt i Sigtuna Kommun!

Beskrivning

Här har du nu möjlighet att etablera din verksamhet i en butikslokal med ett perfekt läge, stora fönsterpartier och en takhöjd som får lokalen att känna sig rymlig. Bra belysning, klinkergolv och ljusa väggar. Smidiga lagerytor med förvaringsmöjligheter, samt ett fullutrustat personalrum gör denna lokalen en komplett lösning för butiksverksamhet. Dina största grannar är bl.an. ICA, Systembolaget, Biblioteket, H&M, Lindex mm. Välkommen till oss på Fastpartner för ytterligare information om lokalen, Märsta Centrum och bokning av visning!

Kommunikationer

Märsta är centralort i Sigtuna kommun och ligger nästan mittemellan Stockholm och Uppsala, med direkt närhet till E4:an. Restid till Stockholm med bil cirka 35 minuter, till Uppsala cirka 30 minuter och Arlanda cirka 10. Från Märsta station går pendeltåg till Stockholms centralstation. Även fjärrtågen mellan Stockholm och Uppsala stannar i Märsta. Bra bussförbindelser finns till Sigtuna, Valsta, Steningehöjden och Arlanda. Gångavstånd från Märsta station till Märsta Centrum. Buss trafikerar sträckan och tar ett par minuter. Samtliga större busslinjer passerar dessutom Märsta C.

Parkering

Fantastiska parkeringsmöjligheter! Besöksparkering: gratis 2 tim./dygn, för registrerade medlemmar 3 tim./dygn. Här finns också parkeringsplatser att hyra i direkt anslutning till Märsta Centrum.

Tillträdesdatum

Omgående

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Omgivning

I Märsta Centrum hittar du allt samlat, vare sig det rör kontakt med kommunen, service, shopping, restauranger eller nöjen. Märsta och Sigtuna är en växande och attraktiv region – både som plats att bo och leva på och som etableringsplats för företag. I och med de nya satsningar som Fastpartner gör ökar den attraktionskraften ytterligare.