Butik i Märsta Centrum

Välkommen till Märsta Centrum - ett levande stadscentrum mitt i Sigtuna Kommun!

Beskrivning

Här har du nu möjlighet att etablera din verksamhet i en butikslokal med ett perfekt läge, stora fönsterpartier och en takhöjd som får lokalen att känna sig rymlig. Bra belysning, klinkergolv och ljusa väggar. Smidiga lagerytor med förvaringsmöjligheter, samt ett fullutrustat personalrum gör denna lokalen en komplett lösning för butiksverksamhet. Dina största grannar är bl.an. ICA, Systembolaget, Biblioteket, H&M, Lindex mm. Välkommen till oss på Fastpartner för ytterligare information om lokalen, Märsta Centrum och bokning av visning!

Kommunikationer

Märsta är centralort i Sigtuna kommun och ligger nästan mittemellan Stockholm och Uppsala, med direkt närhet till E4:an. Restid till Stockholm med bil cirka 35 minuter, till Uppsala cirka 30 minuter och Arlanda cirka 10. Från Märsta station går pendeltåg till Stockholms centralstation. Även fjärrtågen mellan Stockholm och Uppsala stannar i Märsta. Bra bussförbindelser finns till Sigtuna, Valsta, Steningehöjden och Arlanda. Gångavstånd från Märsta station till Märsta Centrum. Buss trafikerar sträckan och tar ett par minuter. Samtliga större busslinjer passerar dessutom Märsta C.

Tillträdesdatum

Omgående

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Omgivning

I Märsta Centrum hittar du allt samlat, vare sig det rör kontakt med kommunen, service, shopping, restauranger eller nöjen. Märsta och Sigtuna är en växande och attraktiv region – både som plats att bo och leva på och som etableringsplats för företag. I och med de nya satsningar som Fastpartner gör ökar den attraktionskraften ytterligare.