Vill du arbeta i en roll med fokus på relationer? Då kanske rollen på är rätt för dig!

Vad innebär rollen?

Fastpartner söker en uthyrare som ska vara ansvarig för uthyrningen av bolagets fastigheter i norra Stockholm. Beståndet består av kontors-, handel- och lager/logistikfastigheter och du kommer ha totalansvar för ditt ansvarsområde i regionen. I det dagliga arbetet har du en tät dialog med hyresgäster för att hitta de bästa lösningarna för deras behov.

Du kommer arbeta i ett team med andra uthyrare men kommer även att arbeta nära och samarbeta mycket med områdeschefer, förvaltare och regionchef. Du utgår från Fastpartners lokalkontor i Upplands Väsby.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Driva uthyrningsprocessen från vakans till uthyrd lokal
  • Marknadsföra lediga lokaler
  • Räkna på ombyggnationskostnader för lättare typer av ombyggnationer
  • Skriva offerter och skriva avtal samt förhandla fram avtalen
  • Samverka med förvaltare och tekniker, övrig personal i bolaget samt externa specialister
  • Aktivt arbeta med nätverksbyggande

Din bakgrund

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker efter en person med hög social kompetens som är lösningsfokuserad med en förmåga att arbeta utifrån ett brett kontaktnät. Du har stort driv och engagemang i ditt arbete och uppträder affärsmässigt i alla situationer. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, är van att arbeta mot högt uppsatta mål samt är lyhörd och kommunicerar på ett aktivt sätt med kollegor och kunder.

Vem är du?

Vi tror att du har några års erfarenhet från fastighetsbranschen och har en förståelse för fastighetsrätt, hyresjuridik och avtal. Du är en driven säljare med ett affärsmässigt tänk och god förhandlingsvana. Vidare har du ett intresse av att lära dig mer om byggkalkyler. Eftergymnasial utbildning inom fastigheter, ekonomi, juridik eller likvärdigt är meriterande.
Du innehar körkort. Har du egen bil är det meriterande.

Vad Fastpartner kan erbjuda dig

Det som kännetecknar Fastpartner är deras entreprenörsanda och en stark drivkraft att ständigt utvecklas. Fastpartners framgångsfaktor är kunskap som de delar med varandra, arbetsglädje och ett öppet arbetsklimat. Som uthyrare har du stor möjlighet att själv påverka ditt eget arbete. Som företag är Fastpartner en långsiktig aktör inom fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling med en platt organisation och korta beslutsvägar. Utöver det har vi ett fördelaktigt förmånspaket och tillämpar kollektivavtal.