Vill du jobba som Teknisk förvaltare på ett företag som präglas av entreprenörsanda, har högt i tak samt en familjär och tillåtande kultur? Vi behöver nu bli fler och söker därför en engagerad och affärsmässig person till rollen som Teknisk förvaltare. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Som Teknisk förvaltare bistår du den ansvarige förvaltaren inom det geografiska området. Du har ansvar för drift och underhåll, energianvändning samt teknisk utveckling av fastigheter för att säkerställa en god standard. Vidare arbetar du proaktivt med digitalisering, energi- och miljömål i våra fastigheter med fokus på hög kundnöjdhet och förbättrat driftnetto. Målet med rollen är att skapa lönsamhet genom att leda, driva och utveckla fastigheterna mot dess långsiktiga- och kortsiktiga mål.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Teknisk- och driftekonomisk förvaltning av fastigheterna. Löpande uppföljning och analys av energiförbrukning och övrig drift.
  • Projektledning, upphandling, genomförande och om/till- och nybyggnation, energieffektiviseringar samt andra projekt.
  • Planera och genomföra underhållsåtgärder. Upprätta underhållsplaner.
  • Tillse att försäkrings- och myndighetskrav i fastigheterna uppfylls
  • Systemansvarig för tekniska system samt följa den tekniska utvecklingen och driva implementering av ny teknik.

Tjänsten är på heltid och du kommer att rapportera till Regionchefen i Gävle.

Vem är du?

För att trivas i rollen är du en tekniskt intresserad person som har ett driv och engagemang att komma framåt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är prestigelös och affärsmässigt orienterad person som hjälper andra vid behov och gärna delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Du har hög social kompetens och drivs av att hitta nya värden för kunden och gillar att bygga relationer. Självklart känner du igen dig i våra kärnvärden – enkelt, engagerat och nära.

För att lyckas i rollen som Teknisk förvaltare behöver du ha en för tjänsten relevant utbildning, alternativt motsvarande kunskaper genom erfarenhet av fastighetsteknik eller fastighetsförvaltning. Meriterande är om du har jobbat med fastighetsfrågor på en praktisk nivå såsom automation eller vvs.