Vad innebär rollen som Områdeschef på Fastpartner?
I rollen som Områdeschef har du ett helhetsansvar för våra centrumanläggningar i Hässelby Gård, Tensta och Rinkeby samt våra butiksfastigheter i Kallhäll och Bro. Du får möjlighet att utveckla vår affär och fortsätta ett väl fungerande samarbete med Fastpartners kunder i affärsområdet. Du har personalansvar och arbetsleder och utvecklar en grupp på fem personer med förvaltare och drifttekniker.

Rollen innebär att du har ett övergripande ansvar för förvaltning och uthyrning samt har resultatansvaret för samtliga fastigheter i området. Du arbetar både med kort- och långsiktiga mål för att leda, driva och utveckla verksamheten framåt. Fokus i rollen är att skapa lönsamhet i affären och nöjda kunder. Du rapporterar till Regionchef.
Placering är kontoret i Lunda/Spånga i Stockholm. Du är även dagligen ute och och för dialog med våra kunder i ditt arbetsområde.

Vilka arbetsuppgifter ingår i rollen?
Som Områdeschef jobbar du med affärsplanering som innefattar budget-, prognosarbete och kvartalsavstämningar. Du har ansvar för teknisk förvaltning, samt för att planera drift, skötsel och underhåll. Uthyrning och hyresförhandling är en viktig del av arbetet och du driver även arbetet gällande marknadsbevakning, marknadsföring och event i centrumen.

I rollen ingår också att tillsammans med dina medarbetare upphandla och genomföra om/tillbyggnationer samt hyresgästanpassningar. Du ansvarar även för att arbetsmiljöarbetet utförs efter Fastpartners riktlinjer.

Vem tror vi att du är?
Vi tror att du är väldigt duktig på att kommunicera och föra en bra dialog med kunder och dina medarbetare. Då rollen innebär att du leder en grupp så tror vi även att du har god erfarenhet av att utveckla och jobba med arbetsmiljön inom gruppen samt att leda och motivera personerna i din grupp. Du skapar engagemang genom att själv vara engagerad i dina kollegor och kunder. Fastpartner är ett företag där öppenhet mellan kollegor är centralt. Vi tror därför att du är bra på att lyssna och kommunicera.

Du har en stor personlig mognad och känner dig trygg i din roll. Du jobbar strukturerat och är van att driva dina egna projekt från start till mål. Vi tror att du tycker om och drivs av att jobba med ett starkt varumärke och du delar våra värderingar.

Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Du innehar även B-körkort.

Vad erbjuder Fastpartner?
Det som kännetecknar oss på Fastpartner är vår starka drivkraft att utvecklas i vårt arbete och vår entreprenörsanda. I Lunda/Spånga är vi ett gäng på 20 personer och vår framgångsfaktor är kunskap som vi delar med varandra, arbetsglädje och ett öppet arbetsklimat.
För oss är det en självklarhet att vi jobbar med social hållbarhet inom området vi är verksamma i. Vi är aktiva och drivande i flera externa nätverk och har en framträdande roll i olika forum i våra områden för att bidra till en positiv utveckling.
Vi är en långsiktig aktör inom fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling med en platt organisation och korta beslutsvägar.