Rollen som förvaltare på Fastpartner
Som fastighetsförvaltare på Fastpartner är kunden och fastigheterna alltid i fokus. I tjänsten kommer du ansvara för kontors-, handel- och samhällsfastigheter i nordvästra Stockholm. Rollen innebär ett totalansvar för beståndet och du arbetsleder också drifttekniker.

Du kommer arbeta i ett team med områdeschef, förvaltare och drifttekniker med vilka du kommer ha ett mycket nära samarbete och dialog. Du utgår från Fastpartners lokalkontor i Spånga/Lunda och rapporterar till områdeschefen. Du kommer också att ha kontakt med samarbetspartners och myndigheter. För att sammanfatta det – rollen är mycket bred och omväxlande.

Arbetsuppgifter:

 • Totalförvaltning med ansvar för intäkter, kostnader, projekt, ekonomi, hyresjuridik och administration.
 • Uthyrning av lokaler.
 • Skapa och bibehålla goda relationer med befintliga hyresgäster.
 • Ansvar för den löpande och planerade förvaltningen där ditt fokus är att säkerställa fastigheternas goda standard.
 • Planera, upphandla och genomföra hyresgästanpassningar .
 • Ansvar för kvalitet, hållbarhet, projektbudget och tidplan.
 • Arbetsleda drifttekniker.
 • Ansvara för fastighetsutvecklingsplan.
 • Din profil
  Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker efter en person som med en hög social kompetens. Du är lösningsfokuserad och trygg i rollen som förvaltare. Vidare har du ett starkt engagemang i ditt arbete och uppträder affärsmässigt i alla situationer. Vi tror att du är en relationsskapande och lyhörd person som har lätt att ta människor. Vidare ser vi att du inspireras av utmaningar och har en strävan efter att både utveckla dig själv och ditt område inom din yrkesroll.Du har en eftergymnasial utbildning och har arbetat med fastighetsförvaltning under ett antal år. För att bli framgångsrik i rollen krävs att du tar ett helhetsansvar, är affärsmässig och därigenom utvecklar värdet i det bestånd du är ansvarig för. Du är kunnig inom fastighetsteknik och trygg i alla delar av fastighetsförvaltning.Har du tidigare arbetat med centrumlokaler samt arbetsledning är det meriterande.

  B-Körkort är ett krav.

  Vad Fastpartner kan erbjuda dig
  Det som kännetecknar Fastpartner är den starka drivkraften att utvecklas i arbetet och entreprenörsandan. Framgångsfaktorn är den kunskap som delas med varandra, arbetsglädje och ett öppet arbetsklimat. Som förvaltare hos Fastpartner har du stor möjlighet att själv påverka ditt arbete.