Är du en serviceinriktad person som vill arbeta med teknik i ett tillväxtbolag? Vi söker en engagerad drifttekniker till Västberga.

Du kommer i huvudsak att ansvara för drift och underhåll av bolagets fastigheter inom södra Stockholms län, tillsammans i en grupp om fyra drifttekniker och tre förvaltare. Regionen består av ca 13 personer med kontor i Västberga och Täby. Det är högt tempo, positiv anda och det händer mycket i regionen och i bolaget. Vi söker nu en driven, social och tekniskt kunnig person som trivs med att möta kunder och som vill fortsätta utveckla och optimera driften för våra fastigheter.

Vill du arbeta i en bred roll där du får stort eget ansvar för spännande fastigheter i södra Stockholm? Söker du möjlighet att utvecklas hos en långsiktig fastighetsägare? Då kanske detta är något för dig!

 

Din roll

I rollen som drifttekniker blir du ansiktet utåt för Fastpartner och du jobbar i nära samarbete med hyresgästerna. Du ansvarar för löpande drift, skötsel underhåll och reparationer och för den löpande hyresgästkontakten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

 • Ansvara för den dagliga kontakten med och informationen till hyresgäster/kunder
 • Ansvara för byggnadens löpande drift, skötsel, underhåll och reparationer
 • Ansvara för drifts- och mediastyrning
 • Ansvara för styr- och regleroptimering
 • Utföra löpande och planerade/oplanerade reparationer och underhåll
 • Leda och samordna reparationsarbeten
 • Biträder i övrigt förvaltaren enligt givna direktiv

Vem är du?

 • Driftteknikerutbildning eller annan likvärdig utbildning eller motsvarande kompetens
 • Vana från datoriserade styr- och övervakningssystem
 • Flerårig vana från drift och underhåll av kommersiella fastigheter
 • Bred erfarenhet som drifttekniker

Som person är du serviceinriktad, engagerad och självgående. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer. Du värdesätter att få jobba långsiktigt i en platt organisation med ett öppet klimat och goda möjligheter till egen utveckling. Rollen är bred med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Du ingår i en region som gör mycket saker tillsammans och som har god teamkänsla. Som anställd hos Fastpartner får man möjlighet att bygga långsiktiga relationer både med kunder och leverantörer då vi förvärvar men sällan avyttrar fastigheter. Med kunniga och engagerade medarbetare ser vi till att uppfylla hyresgästernas behov och önskemål. Körkort för personbil är ett krav.

Vi erbjuder

Vi på Fastpartner erbjuder dig en roll med mycket ansvar och stor frihet i en positiv företagskultur med duktiga och trevliga kollegor. Det finns goda utvecklingsmöjligheter då vi är ett företag som växer. Du kommer att arbeta på en trygg och kreativ arbetsplats med kollektivavtal och ett förmånspaket med bla tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 13 januari 2019 till hr@fastpartner.se.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor är du välkommen att kontakta HR Sara Sigge på telefon 08-402 34 70, sara.sigge@fastpartner.se eller Regionchef Johan Böckert på telefon 08-402 34 72, johan.bockert@fastpartner.se. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Sista ansökningsdag den 13 januari, 2019.

Välkommen med din ansökan!