Har du erfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom och är redo för nästa steg? Lockas du av att få ta ägandeskap av finansiella processer? Hos oss erbjuds du varierande arbetsuppgifter på ett börsnoterat fastighetsbolag med stark entreprenörsanda.

Vilka arbetsuppgifter ingår i rollen?

I rollen som bolagsekonom tillhör du ekonomiavdelningen som består av 5 personer som arbetar operativt med hela ekonomiflödet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, inkomstdeklarationer, momsredovisning, årsredovisningar samt kvartals- och årsbokslut. Vidare arbetade du även med projektredovisning, skattefrågor, anläggningsregister samt agerar stöd och bollplank mot övriga organisationen. Du arbetar självständigt och erbjuds en bred och utvecklande roll på ett företag i framkant.

Rollen innebär även att du hjälper till med att utveckla, revidera och implementera finansiella rutiner och processer. Vi tror att du som person motiveras av att få saker och ting gjorda och att utveckla arbetssätt till något smart och enkelt.

Egenskaper

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
• Minst 3 års erfarenhet inom redovisning. Meriterande om det är inom fastighetsbranschen och om du har kunskap inom fastighetsmoms
• Goda kunskaper i Excel
• Erfarenhet från något ekonomisystem, meriterande om det är Visma
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska och engelska

För att trivas i denna tjänst är du kommunikativ i ditt tillvägagångssätt, prestigelös och har lätt för att gå från ord till handling. Du trivs med att arbeta med många kontaktytor där du får möjlighet att både nyttja dina goda samarbets- och relationskapande förmågor. Vidare är du mån om att göra ett bra arbete och har drivkraften av att följa satta strukturer och överenskommelser. Tryggheten i din profession är naturlig samtidigt som du har ett analytiskt förhållningssätt. Som person ser vi att du är proaktiv och självständigt kan driva interna utvecklingsprojekt för att förbättra den kvalitativa uppföljningen av de finansiella flödena.
Vad erbjuder Fastpartner?
Det som kännetecknar oss på Fastpartner är vår starka drivkraft att utvecklas i vårt arbete och vår entreprenörsanda.
För oss är det en självklarhet att vi jobbar med social hållbarhet inom området vi är verksamma i. Vi är aktiva och drivande i flera externa nätverk och har en framträdande roll i olika forum i våra områden för att bidra till en positiv utveckling.
Vi är en långsiktig aktör inom fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling med en platt organisation och korta beslutsvägar.