Effektiva produktionsytor!

Högkvalitativa produktionsytor i Hemsta företagspark i Gävle.

Beskrivning

Högkvalitativa produktionsytor samt lager. Samtliga produktionsytor har ESD golv. Produktionsytorna har ca: 3,5 m till undertak.Byggnaden är sprinklad. Byggnadernas utformning ger stora möjligheter till anpassning, ytornas användning kan förändras allt efter intressenters nuvarande och framtida behov. Inre skalskydd runt egna lokaler anpassas enligt överenskommelse. Byggnaden har idag hyresgäster som bla. Gavlegårdarna, Actic gym, Setra Trävaror, Samhall och Byggnadsautomation.

Kommunikationer

Bussförbindelse i direkt anslutning till fastigheten, finns hållplatser på två sidor om fastigheten. 5min med cykel till Gävle City med cykel som kan lånas från vår cykelpool. Goda parkeringsmöjligheten för lättare tillgänlighet för både gäster och personal.

Tillträdesdatum

Omgående

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar kommersiella i Sveriges mest expansiva regioner. Fastpartners huvudkontor finns i Stockholm, men vi finns på flera andra orter, Stockholm och Mälardalen från Gävle till Norrköping, Göteborg och Malmö. Vår vision är att skapa hållbara miljöer där människor och företag kan utvecklas. och bygga goda och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Fastpartner ska tillhandahålla funktionella och effektiva lokaler till näringsliv och offentlig sektor, för att deras verksamheter ska kunna bedrivas på bästa möjliga sätt.

Fastigheten

Fastigheten ligger ca 2 km söder om Gävle centrum direkt vid E4:ans södra infart till Gävle. Det är lätt att komma till fastigheten då det finns infart på tre sidor av fastigheten från angränsande vägnät.

Omgivning

Det finns restauranger, livsmedelsaffär och aktiv handel i området. 10 min till Hemlingby Friluftsområde med löpspår, slalombacke och lunchrestaurang. Actic Gym är hyresgäst i byggnaden och erbjuder både gym och pass.