Lager med markport

Funktionell lokal i en fristående byggnad med egen entré. Lagerdelen har god tillgänglighet via markport.

Beskrivning

Fräsch lokalen som idag har en stor markport samt en kundentré vid sidan om markporten. Framför lokalen finns en generös parkering. I området finns det många olika verksamheter och man har nära till både service och kommunikationer.

Planlösning

Öppen lagerdel med kontor

Kommunikationer

I direkt anslutning till E18 och Roslags-Näsbys trafikplats. Från T-centralen tar det ca 30 min till Nytorpsvägen via tunnelbanans röda linje samt buss 670. Fler busslinjer från hållplatsen vid E18 är 610, 626, 629. Från hållplats Örnstigen går bussarna 617,618 och 691.

Service

I området finns en lunchrestaurang, och det är inte långt till Max hamburgare. I det närbelägna Näsbypark centrum finns ett rikt serviceutbud med matvarubutik, café, frisör, mm. Täby centrum är endast ett par minuter bort med både bil och cykel.

Parkering

Stor parkeringsyta, parkeringsplatserna kostar 500 kr/mån plus moms att hyra.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastigheten

Fastigheten består av ett tiotal friliggande verksamhetshus byggda 1989 av JM. Husen har vackra och tidlösa tegelstensfasader och generellt en väldigt god tillgänglighet.

Omgivning

Nytorpsvägen ligger mellan Roslags-Näsby och Näsbypark, och är den del av Täby som ligger närmast Stockholm City och Danderyd. Det gör området väldigt tillgängligt med bil, cykel och kollektivtrafik.