Lager i attraktivt läge nära E4:an

Lager & butik i Bredden

Beskrivning

Takhöjd är 3,35 m

Planlösning

Öppen

Kommunikationer

Arlanda flygplats ligger väldigt nära och det tar endast ca 15 min med bil. Bromma flygplats ligger inte mer än 30 minuter bort. Från centrala Stockholm är det både enkelt och behagligt att ta sig till Bredden – endast 20 minuter med bil. Busslinjerna 534 och 537 stannar hundrameter framför fastigheten. Med dessa bussar tar det 6 min till Rotebro Pendeltågstation, från vilken det tar 24 min med tåg in till T-centralen.

Service

Restaurang Bergkällan ligger ett stenkast från fastigheten. I riktning mot Bredden Centrum finns Pizzeria Mexicana och Mae Thai Express, samt MAX Burgers. SATS gym och Sport o Fitness är etablerade i Bredden Centrum. Bredden Centrum har också ett rikt utbud av detaljhandel samt andra typer av tjänster och vårdmottagningar.

Parkering

Stor parkeringsyta utanför fastigheten.

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastigheten

Lager och kontorsbyggnad i fem våningsplan varav tre våningsplan har markportsaccess. Det ger denna fastighet en unik flexibilitet vilket uppskattas av moderna och progressiva företag. En tät fönstersättning gör att det finns ett väldigt gott ljusinsläpp i lokalerna.

Omgivning

Bredden är Sollentunas starkaste handels- och verksamhetsområde med ett utmärkt skyltläge och exponering mot E4:an. Breddens handelsplats erbjuder ett rikt utbud av både service och restauranger vilket gör området till en attraktiv arbetsplats.