Lagerlokal om 1088kvm uthyres. Beläget intill Östra Promenaden.

Lagerlokal i attraktivt läge i närheten av City och Östra Promenaden. En stor lagerlokal om 1088kvm.

Beskrivning

Här erbjuds ett attraktivt läge på Hospitalsgatan 80, alldeles intill Lindövägen, Östra Promenaden och Sjötullsgatan vilket innebär bra anslutning till E22, E4 och citykärnan i Norrköping. Fastigheter ligger lättillgänglig med såväl bil, cykel och buss.

Kommunikationer

Fastigheten är placerad med nära anslutning till riksvägarna E22/E4. Busshållplats ligger på kort gångavstånd och ca 50 meter från fastigheten löper en cykelled som går parallellt med Lindövägen. Resecentrum och flygplats kan nås med bil på ca 5 minuter.

Övrigt

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Omgivning

I kvarteret finns många företag som exempelvis Lidl, E.ON Business Services Sverige AB, ED Bygg m.m. Flertalet restauranger finns i området som kan nås på gångavstånd längs med parker och fina promenadstråk samt alldeles bredvid ligger ett av Sveriges största träningsanläggningar med eget spa och träningsklasser.