Förstklassigt kontor på Östermalmstorg blir ledigt!

Modernt kontor som anpassas i samråd med kommande hyresgäst. Bättre läge går knappt att hitta, T-bana i huset och närhet till det mesta!

Beskrivning

Här vill alla jobba! Mycket attraktiv lokal med närmare 4 meters takhöjd. Lokalen anpassas i samråd med kommande hyresgäst. Bättre läge går knappt att hitta, T-bana direkt i huset och närhet till det mesta! Inflyttning kan ske under 2022 enligt överenskommelse. .

Kommunikationer

Tunnelbanans röd linje vid Östermalmstorg, buss 54, gångavstånd till city där fler buss- och tunnelbanelinjer nås. 450 m från lokalen ligger Nybroplan dit pendelbåt från bland annat Ropsten, Hammarby Sjöstad och Nacka Strand går.

Service

Precis runt hörnet ligger Nybrogatan med ett stort utbud av fler bra och välkända restaranger och kvarteskrogar. Över torget ligger Östermalms saluhall som erbjuder mat och dryck i toppklass. Apotek, mataffär, postombud och 7-eleven ligger i direkt närhet till lokalen. Runt om Östermalmstorg finns bra utbud av många små kaféer och lunchställen med take-away-möjligheter.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Omgivning

Östermalmstorg är en levande samlingplats mitt i city där butiker, restauranger och kommunikationer bara är ett stenkast bort. I närheten finns trevliga parker och prommenadstråk, som Humlegården och Djurgården. Det är lätt att smidigt ta sig från lokalen till andra delar av Stockholms innerstad, via kollektivtrafik eller genom att gå eller cykla.